mandag den 15. november 2010

Vi elsker ..

                                       

Efterårets trends

Nu er efteråret i gang, og vi har lagt mærke til nogle af de lidt store trends. 
Vi har fundet 3 ting, som vi synes er noget der er efterårets mode. 

Mette med pelsvest fra promod.




Pelsvesten er en af de store efterårs trends. Der findes forskellige modeller, og man kan få dem i forskellige prisklasser. Fx er der en lidt billig pelsvest fra Vila, som kan købes på http://nelly.com/dk/t%C3%B8j-til-kvinder/vila-479/fanille-waistcoat-479465-648/ og som koster 300 kr(porto skal også lige medregnes)
I den lidt dyre ende ligger pelsen fra Modström som koster 550 kr(porto skal også lige med regnes) som kan købes her http://www.miinto.dk/p-59779-pels-vest
Hvis man skal have en rigtig pels, kan man selvfølgelig også gå i en pelsbutik, men så er prisen også derefter. :-)
                                                                                                






Rebekka
Til de kolde dage, er en varm strik altid dejligt! Her er Rebekka med en vildt fed strik i lidt svensk/norsk mønster. Det synes vi ser vildt fedt ud, og mærket Vila har også lavet en der minder om Rebekkas; http://vila.bestsellershop.com/DK/cardigans/nofu-new-knit-cardigan/230098. Vi skal ihvertfald ud og købe os en varm strik :-)

En tredje modetendens er uglehalskæden. Flere mærker så som Pieces, Modström og diverse har lavet en uglehalskæde, og mange begyndte så småt at tage det lidt videre til andre fugle. Men vi synes at denne uglehalskæde er sej, og på http://www.asos.com/search/pgeSearch.aspx?q=owl+necklace kan man også finde nogle lidt anderledes ugler.


kys kys
jose og mette                                                   


                                                                                       

Ingen kommentarer:

Send en kommentar