tirsdag den 23. november 2010

Alternativ løsning på læder armbånd til en julegave

I Panduro hoppybutik(http://www.pandurohobby.dk/pan/IboxServlet?p=IXS220R) har de mange ting, og man kan gå helt amok derinde med smykker, kort, og meget andet! Helt tilfældigt kom jeg forbi smykke sektionen, og så dette lav-det-selv-armbånd til under 100 kr. Der er rigtig mange forskellige armbånd, og andre smykker, så hvis du ikke ved hvad du skal give søster, mor, bedstemødre, ja faktisk til alle piger, så synes vi at du skulle tage et smut forbi Pandoru hoppybutik! :-)
                                                                                                    I æsken ligger der en lille brugsanvisning som forklarer hvordan du gør:
inden man starter er det en god ide at have lidt erfaring med at lave                                                                                 smykker, og man skal helst have en; saks,  rundtang, fladtænger og evt. nogle tunge bøger til at holde snoren lige når man skal flette den. 


1. Start med at dele rusindsbåndet i 3 lige store dele. Hold enderne sammen med fx en limklemme eller klem dem fast under et par tunge bøger eller lignende og begyndt så at flet. Flet jævnt og hårdt, så det ikke går løs. 
2. Fæst et afslutningshylster i den ene ende af det flettede bånd ved at       klemme hylsteret sammen med en fladtang. Sæt derefter låsen fast i afslutninghylstrets øje med en lille   guldfarvet ring. Mål rundet om dit håndled så armbåndet passer. Klip den længde der passer til dit håndled.
Fæst et afslutningshylster i den anden ende og sæt en modring fast. 
       3. Så kan man sætte den perle som er med i pakken på, ved at sætte den fast på staven og lave en lykke og lukke den med en rundtang. 
        4. Man skal nok havet prøvet at lave smykker før, inden man kaster sig ud i det. Men manualen fungerer fint nok, men man skal lige tjekke om man har det rigtig værktøjer til at lave armbåndet. 
Armbåndets indhold.



Kys Kys 

M&J

Ingen kommentarer:

Send en kommentar